In  oktober gingen we weer aan de slag  met de organisatie van onze jaarlijkse  Pietenactie. Ook dit jaar hebben we een  heuse pietenfilm gemaakt! Natuurlijk staan onze pieten te popelen om weer bij de kinderen aan huis te komen, maar ook dit jaar was  hiervoor het risico te groot i.v.m. met de corona besmettingen. Maar we gaan de goede kant op en laten de moed niet zaken.

Ook nu willen we weer wat betekenen voor die kinderen die anders buiten de (sinterklaas) boot dreigen te vallen. Want dat mag natuurlijk niet gebeuren.

Doordat we een geweldige sponsor hadden voor de cadeaus, de Sligro de chocoletters en de pepernoten weer sponsorde en Vermeulen groothandel hevige kortingen gaf konden we de droom van menig kind weer verwezenlijken. Daarnaast hebben we even als voorgaande jaren een geweldige club vrijwilligers die helpen met het inpakken.

Op 3 en 6 december was het dan eindelijk zover, de medewerkers uit de zorg konden de cadeaus ophalen op kantoor en ze meenemen naar de gezinnen. Evenals de pietenfilm.

Gezien alle positieve reacties en de leuke foto’s die ons toegestuurd werden mag gezegd worden dat we weer super veel kinderen blij gemaakt hebben.

Missie geslaagd.

Wendy en Anita

Naar overzicht