We zijn als Stichting afhankelijk van onze donateurs, sponsoren en samenwerkingspartners in de regio. Zonder deze steun en samenwerking zouden we onze activiteiten niet kunnen financieren. We zijn dan ook erg blij met iedereen die ons steunt! 

Stichting Hart voor de Zorg Walcheren steunen als donateur

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die ons willen steunen! Kunt u zich vinden in onze doelstellingen laat dit dan blijken door de Stichting Hart voor de Zorg te steunen met een donatie.  Mocht u ons willen steunen dan kunt u dit op verschillende manieren doen:

  • Eenmalige donaties zijn bij ons méér dan welkom. U kunt een eenmalige donatie doen door het overmaken van een door u gewenst bedrag op rekeningnummer: NL 97 RABO 0162 3608 86. Ten name van Stichting Hart voor de Zorg Walcheren.
  • Naast financiële bijdragen is de Stichting ook altijd op zoek naar spullen voor het noodfonds Hierbij kunt u denken aan huishoudelijke apparatuur (koelkast, wasmachine, stofzuigers e.d.) of hulpmiddelen zoals een rollator, rolstoel etc.  Wilt u iets doneren neem dan contact met ons op.

Steun van Sponsoren 

Vele plaatselijke ondernemers sponsoren ons dan ook voor onze activiteiten. Dit maakt het mogelijk dat wij onze acttivteiten ieder jaar weer kunnen voortzetten. Zo krijgen wij ieder jaar weer volop prijzen voor onze bingo en cadeau’s voor onze pietenactie. Ook zijn er bedrijven die ons gebruik laten maken van hun diensten of catering  door deze gratis of tegen gereduceerd tarief aan te bieden. Door de jaren heen hebben al veel plaatselijke bedrijven ons gesteund.

Samenwerkingspartners

Door samen te werken en krachten te bundelen is er altijd meer mogelijk dan wanneer je alleen iets organiseert. Je hebt samen meer kennis, meer menskracht, je bereikt een grotere doelgroep en je hebt vaak meer (financiële) middelen ter beschikking. Dit maakt dat er veel meer mogelijk is. Wij werken daarom graag samen met andere non-profit organisaties.  Onze samenwerkingspartners zijn.