Vrijwilligers zijn onmisbaar voor onze Stichting. Bij al onze activiteiten zijn wij afhankelijk van de inzet van deze vrijwilligers om de klanten te begeleiden en te ondersteunen. Ook helpen vrijwilligers bij het organiseren van de activiteiten en het werven van sponsoren en hebben we vrijwilligers in onze klussendienst. 

Stichting

Onze stichting gaat er vanuit dat vrijwilligers niet worden betaald omdat ze waardeloos zijn maar omdat ze onbetaalbaar zijn. Het grootste gedeelte van de vrijwilligers zijn medewerkers uit de zorg. Wij zijn al onze vrijwilligers dan ook zeer dankbaar voor alle inzet die zij telkens weer tonen; jullie zijn kanjers! Omdat vrijwilligers zo onmisbaar voor ons zijn, zoeken we altijd nieuwe kanjers die zich in willen zetten  bij het organiseren en begeleiden van onze activiteiten. Ben je enthousiast geworden en wil je ook graag een steentje bijdragen? Neem dan contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn!

 

Bestuur

Ook het bestuur van de stichting doet dit op vrijwillige basis. Ons bestuur bestaat uit de volgende leden:  Arend Roos, voorzitter; Suzanne Toorop, secretaris; Kees-Jan Lastdrager, penningmeester; Marcel Clement, bestuurslid;  en Anita Aerts, coördinator.