De afgelopen 2 jaar zijn we regelmatig gestart met het organiseren van activiteiten, echter telkens kwam er weer een corona golf en dat maakte het onmogelijk deze door te zetten. Toch hebben we niet helemaal stil gezeten.

Wat hebben we de afgelopen periode wel gedaan? De klussenservice heeft doorgewerkt, al waren er wel minder klusaanvragen. Verder hebben we een Pietenfilm gemaakt voor een corona-proof Sinterklaasfeest. Want we zijn natuurlijk niet voor 1 gat te vangen.

Nu corona ook hopelijk definitief achter ons ligt gaan we ons ook weer richten op nieuwe activiteiten. Zo staat de verwendag en het Promsconcert weer op de agenda, Ook zijn we met al onze vrijwilligers bij elkaar gekomen om met hen te kijken wat we kunnen gaan doen. Eén van de ideeën is om 1- op 1 activiteiten te gaan aanbieden. Zodra we dit aan gaan bieden laten we het weten!

Houd de site dus in de gaten voor nieuws over activiteiten! Wat zijn we blij dat we weer wat kunnen gaan doen. Wat fijn voor onze cliënten en natuurlijk zijn we ook heel blij dat onze vrijwilligers ons trouw zijn gebleven en nu weer paraat staan!

Naar overzicht