Onze activiteiten

Stichting Hart voor de Zorg Walcheren helpt cliënten uit de zorg  door directe noodhulp te bieden daar waar financiële middelen of het netwerk ontbreekt. Dit is hulp in de vorm van praktische ondersteuning via het Noodfonds of de Klussenservice, maar ook sociale hulp door het organiseren van individuele –en groepsactiviteiten die vereenzaming tegen gaan.

De activiteiten 

Stichting Hart voor de Zorg Walcheren organiseert activiteiten voor klanten in de zorg zoals een bootreis, een wellnessdag of een kerstlunch. Klik hier voor de activiteitenagenda om te zien welke activiteiten er worden georganiseerd. 

Klussenservice

De klussenservice is een service van waaruit vrijwilligers allerlei klussen in en om het huis verrichten‚ variërend van het ophangen van boekenplanken. De klussendienst wordt gerund door onze vrijwilligers. 

Klik hier voor meer informatie over de klussendienst.

Noodfonds 

Ten slotte beschikt de Stichting over een noodfonds. Vanuit het noodfonds kan de stichting middelen of geld beschikbaar stellen voor die mensen die via een andere weg geen hulp of ondersteuning kunnen krijgen. Lees hier meer over het noodfonds