Nieuws

Juli 2016

De Stichting Hart voor de Zorg is een dagje met klanten uit de zorg naar de dierentuin geweest. Kijk hier voor de foto's of lees hier het verslag 

 

Ook heeft de eerste make-over plaatsgevonden! Een hele dag zijn onze klussers hard aan de slag gegaan om de woning van een klant uit de zorg een make-over te geven. Het resultaat mag er zijn! Kijk hier voor de foto's  of lees hier het verslag 

April 2016

Op 7 april organiseerde de leerlingen van Nehalennia weer een geweldige verwen-dag voor onze thuiszorgklanten. Lees hier het verslag of kijk op onze fotopagina! 

 

Bingomiddag 2016

Voor de eerste keer organiseerde de Stichting Hart voor de Zorg op 18 maart een bingomiddag.

Ook deze middag moest een feestje worden net zoals alle activiteiten die we organiseren.

Maar hoe doe je dat? Hoe organiseer je zo’n middag waarbij de gast centraal staat, zich verwend voelt en met een goed gevoel weer naar huis gaat.

Een ding stond vast iedereen zou met een prijs naar huis gaan.

 

En dan begin je gewoon, binnen de kortste keren hadden zich vrijwilligers uit de zorg aangemeld die wilde helpen. Dat ontroerd, want zeker deze mensen moeten een vrije middag nemen voor een middag als deze. Bovendien kunnen we niet zonder vrijwilligers uit de zorg want onze doelgroep zijn klanten uit de zorg die we vooral met hand en span diensten terzijde willen staan.

 

En dan………een spontane gift van de Parfum Stunter, maar liefst 20 prijzen in de vorm van dames en heren parfums. Ja, en dan krijg je de geest en gaat op pad voor nog meer prijzen. Onvoorstelbaar wat we allemaal gekregen hebben van plaatselijke ondernemers met het hart op de juiste plaats. Ook Grand Café Buitenrust deed nog een duit in het zakje door tegen een gereduceerd tarief de middag te verzorgen met hapjes en drankjes. Cuisine Etienne die de petit fours verzorgde met ons logo erop, het lachende hart.

Dan kan zo’n middag eigenlijk niet meer stuk, nog wat ballonnen en slingers

en de toon was gezet. Om half 2 werden de gasten ontvangen met koffie/thee en gebak, de sfeer zat er vanaf het begin goed in. Een middag waarbij de prijzen je om de oren vlogen, blije soms verbaasde gezichten, een knuffel en soms een kus .

Een middag waarbij niemand met lege handen naar huis ging, een middag die omgevlogen is, een middag die zeker smaakt naar meer.

Missie geslaagd. Op naar de volgende activiteit.       

LionsProms Concert

Zondag 24  januari heeft het derde LionsPromsConcert plaatsgevonden in de Zeeuwse Concertzaal in Middelburg. Het concert is georganiseerd in samenwerking met de Stichting Hart voor de Zorg. Dit concert wordt om het jaar georganiseerd door de Lions Walcheren en is bedoeld voor bezoekers voor wie het normaliter niet eenvoudig is om toegang tot dit soort evenementen te verkrijgen.

 

Alle gasten werden thuis opgehaald door de leden van de Lions. Bij de Zeeuwse Concertzaal werden zij opgewacht door de vrijwilligers van Stichting Hart voor de Zorg met een glaasje champagne en een gebakje. Daarna werd men naar de zaal begeleid in afwachting van het concert.

Het concert werd geopend door Han Polman, commisaris van de Koning, die het publiek verraste met een improvisatie op de piano van het lied 'Hier aan de Kust' van BLØF. Daarna zorgden het Scheldeloodskoor, Muziekvereniging Appolo en het Middelburgs Muziekkorps ruim 2 uur lang voor en afwisselend programma. Hierna werd iedereen weer door de Lions-leden terug naar huisgebracht.

 

Wij kijken terug op een enorm succesvolle middag en hopen dat de gasten net zo genoten hebben als wij.  Voor een kleine impressie; Klik hier voor de foto's!